Főoldal » Oldtimer Show

Oldtimer Show

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Oldtimer Show Kft. 2013. október 25-27-ig rendezi meg a szokásos szezonzáró oldtimer jármű kiállítását, a budapesti SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény minden nap 9-18 óráig tart nyitva!

Az „Oldtimer Show” idén is új látványosságokkal jelentkezik. A kiállításon 300db oldtimer jármű és gép kerül bemutatásra. Ismét vadonatúj kiállítási anyag! Az idei évben a kiegészítő rendezvényünk az „Ősgép Kiállítás” lesz. A kiállításon nem csak statikus bemutató lesz, hanem a 100 évnél is idősebb traktorok és a stabil motorok, működés közben is megcsodálhatók lesznek. Kétóránként lesz életre keltve néhány pöfékelő, lassú fordulatú ősgép. A motorizáció kedvelők máris élesíthetik a szaglószerveiket és a kameráikat. További interaktív programok: cséplőgép hajtás, traktor üléspróba, oldtimer versenyautó szimulátor a felnőtteknek, mini gőzgépen vonatozás a gyerekeknek.

A szalon hangulatú, elegáns kiállítócsarnokban igen ritka és nagy értékű veterán autók és motorok kerülnek majd bemutatásra. A nyugati világ járművei mellett a vörös csillagos korszak szinte teljes típuspalettája is bemutatásra kerül. Ezúttal nem egy MERKUR telepen, hanem a SYMA 8.000 négyzetméteres „A” kiállítócsarnokában. A nosztalgia hangulatról korabeli muzsika, korhű ruhába öltözött hostessek és rengeteg retro tárgy fog gondoskodni. A fő közlekedők fordulóiban a „Lemezárugyár Játék Kiállítás”-a és az „Autó és Vasútmodell Kiállítás” lesz látható. Nem csak gyerekeknek! A felnőttek ingyenes bor, pálinka és csokoládé kóstoláson vehetnek részt. A rendezvénycsarnokban kiemelkedő minőségű kávézóban és csokoládészalonban pihenhetnek meg az elfáradt látogatók. A vendéglátásról a Planet Sport Étterem fog gondoskodni, a kiállítócsarnokban és az 1. emeleti éttermében. Az illemhelyek környékén, a szokásos módon pihenőszékek lesznek elhelyezve. A rendezvény egészségügyi ellátásáról az Oxyteam orvos csapata fog gondoskodni. A gyerekek szórakoztatására a csarnok hátsó kuckójában autós szimulátorok lesznek felállítva, melyek díjmentesen kipróbálhatók. Amíg a szülők fotózzák egymást az oldtimer autók társaságában, addig a gyerekek itt eltölthetik az időt. A belépőjegye mellé minden látogató ingyen választhat egyet a színes magazinok közül, melyet a hostesseink fognak kínálgatni.

A rendezvényre a belépőjegyeket a rendezvény helyszínén, a kiállítás nyitvatartási idejében lehet majd megvásárolni, készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával. Az OTP, K&H és az MKB SZÉP kártyáknak kizárólag a SZABADIDŐ zsebéből lehet majd a rendezvény belépőjegyeit megvásárolni! 2013. októbertől az Oldtimer Show Kft. rendezvényeinek belépőjegy vásárlására a következő 6 féle utalvány-t is elfogadjuk: „Szabadidő Erzsébet Utalvány”, „Ajándék Erzsébet Utalvány”, „Posta Paletta Sport és Kultúra Utalvány”, „Posta Paletta Ajándék Utalvány”, „OTP Cafetaria” kártyán lévő „Ajándék Utalvány” és „Sport és Kultúra Utalvány”. A papír alapú utalványok beváltóhelye csak a „passzázs”-ban lesz. A SZÉP kártyák és az OTP Cafeteria kártya beváltóhelye 2 helyen lesz: passzázsban és a Dózsa György úton felállított lakókocsikban.

A belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni, június 10-től október 24-én 20:00 óráig. Az elővételi jegyek árusítása az ország minden ismert jegyirodájában, a Lapker újságárusainál és a jegyértékesítési pontokon (Ticketportal országos hálózata) vásárolhatók meg. Aki kényelmesen, otthonról szeretne vásárolni, az interneten keresztül is megvásárolhatja a HOMEticket jegyét, itt: www.ticketportal.hu  Az e-mailben kapott vonalkódot ki kell nyomtatni A4-es lapra. A vonalkód csak egyszer használható fel! A vonalkódot a SYMA Dózsa György út felőli bejáratánál lehet lekezeltetni, a vonalkód olvasó automatánál. A Lapker Kft-nél vásárolt vonalkódos jegyeket ugyancsak a vonalkód olvasóval lehet érvényesíteni.

Belépőjegy árak:

          felnőtt jegy: 4.000Ft (14 éves kor fölött)

          gyerek jegy: 2.500Ft (3-14 éves korig, 3 éves kor alatt díjmentes)

          családi jegy: 11.000Ft (2 felnőtt és 2 gyerek részére)

          kerekesszékes jegy: 2.000Ft (Mozgáskorlátozott igazolványt nem fogadunk el!)

Cégek és iskolák részére kedvezményes, csoportos jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, legalább 50db belépőjegy egyidejű, előre történő megvásárlása esetén.

Figyelem! A jegyhamisítást és a jegyüzérkedést a törvény bünteti! Hamisított jegy használata vagy árusítása esetén a szervező rendőrségi intézkedést fog kérni. A tiszteletjegy értékesítése TILOS!

Parkolási információ! A SYMA Rendezvényközpont udvarán, vagyis a „Szoborpark” területén 800db autó díjmentes parkolására van lehetőség. Bejárat az Ifjúság útja felől! A SYMA Dózsa György úti oldala felől is díjmentes a parkolás, mivel a Dózsa György út 6 sávos útjának 1-1 szélső sávja parkolósáv. Ez a parkolási lehetőség is díjmentes! Aki fedett helyen szeretné az autóját elhelyezni, annak a Papp László Sportaréna alatti teremgarázst (bejárata szintén az Ifjúság útja felől) ajánljuk. Itt nagyon baráti áron, 200Ft/óra parkolási díj ellenében lehet elhelyezni az autókat. A közelben lévő Aréna Pláza is lehet parkolni díjmentesen. J

A SYMA Rendezvényközpont minden tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, a „STADIONOK” megállónál kell leszállni. A budapestieknek javasoljuk a tömegközlekedési eszközök, főként a metró használatát. A hírekből biztosan értesültek róla, hogy októberben megkezdték a Hungária Körúton a villamos pálya felújítását. A vidékről vasúttal érkezők a Keleti Pályaudvartól 800m megtétele után érhetnek el a SYMA-ba.


Mint mindig, az Oldtimer Show Kft. idén is keresi a rejtett kincseket. Tehát ha a hírlevelünket olyan oldtimer jármű tulajdonos, vagy annak ismerőse olvassa, akinek frissen restaurált, vagy régóta a szemek elől rejtegetett oldtimer autója vagy motorja van, bátran jelentkezzen a következő e-mail címre: info@oldtimershow.hu  A jelentkezéshez a következő szükséges: járművenként 1-1db, kis méretű (2-300kb) fotó és a „benevezés” vagy „jelentkezés” kifejezés. A szervező a jelentkezőknek e-mailben fogja megküldeni a tudnivalókat. Természetesen a megszokott alapelvet szem előtt tartva, minden járműtípusból csak 1-1 példányt mutatunk be. Ha valamelyik típusból már elfogadtunk nevezést, akkor abból a típusból a „7.Oldtimer Show”-ra már nem tudunk elfogadni több nevezést. Talán majd a következő rendezvényünkre: „2.Oldtimerek Hétvégéje” Vasúttörténeti Park, 2014. április 11-13-ig. Kérjük, hogy olyan járművel ne jelentkezzenek, amelyek már voltak kiállítva az utolsó három rendezvényünkön.

A kiállításon bemutatásra kerülő oldtimer autók, motorok és gépek egy „oldtimer szépségverseny”-en vesznek majd részt. A szakmai zsűri a FIVA kategóriáknak megfelelően fogja díjazni külön az autókat és külön a motorokat. Néhány szervezői és néhány támogatói díj is kiosztásra kerül majd, a szombat 17:00 órai díjátadón. Összesen 31db díj vár kiosztásra a különböző kategóriákban.

Már most szeretnénk felhívni a közönség figyelmét, hogy a kiállított járművek között számos oldtimer autó és motor van eladó sorban. Az érdeklődők az „információ” pultnál regisztrálhatják eladási vagy vásárlási szándékukat. Eladásra csak olyan járművet tudunk regisztrálni, amely a 7.Oldtimer Show-n bemutatásra kerül! Félreértés ne essék, a jármű adás-vétel lehetősége csak a 7.Oldtimer Show kiállítói számára van nyitva. Jutalékmentesen! Az érdeklődő regisztrációja alapján, az érintett jármű tulajdonosa majd fel fogja venni az érdeklődőkkel a kapcsolatot, a kiállítást követően két héten belül.

2013-as újdonság a Horgász Show, mely szintén okt. 25-27-ig kerül megrendezésre, a SYMA Rendezvényközpont „B” és „C” csarnokaiban. Az Oldtimer Show-al egyidejű rendezvényt minden látogatónknak jó szívvel ajánljuk. A Horgász Show-ra külön belépőjeggyel lehet belépni!

Az Oldtimer Show-ról minden tájékoztatást és a friss információkat a www.oldtimershow.hu oldalon találja meg.

Kérem, hogy a hírlevelünket juttassa el minél több nosztalgiakedvelő barátjának, ismerősének, üzleti partnerének.

A rendezvényhez jó szórakozást kíván az Oldtimer Show Kft.!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Oldtimer Show

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Oldtimer Show Kft. 2013. október 25-27-ig rendezi meg a szokásos szezonzáró oldtimer jármű kiállítását, a budapesti SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény minden nap 9-18 óráig tart nyitva!

Az „Oldtimer Show” idén is új látványosságokkal jelentkezik. A kiállításon 300db oldtimer jármű és gép kerül bemutatásra. Ismét vadonatúj kiállítási anyag! Az idei évben a kiegészítő rendezvény az „Ősgép Kiállítás” lesz. A kiállításon nem csak statikus bemutató lesz, hanem a 100 évnél is idősebb traktorok és a stabil motorok működés közben is megcsodálhatók lesznek. Óránként lesz életre keltve egy-egy pöfékelő, lassú fordulatú ősgép. A motorizáció kedvelők máris élesíthetik a szaglószerveiket és a kamerákat. További interaktív programok a cséplőgép hajtás és a traktor üléspróba.

A szalon hangulatú, elegáns kiállítócsarnokban igen ritka és nagy értékű veterán autók és motorok kerülnek majd bemutatásra. A nyugati világ járművei mellett a vörös csillagos korszak szinte teljes típuspalettája is bemutatásra kerül. Ezúttal nem egy MERKUR telepen, hanem a SYMA 8.000 négyzetméteres kiállítócsarnokában. A nosztalgia hangulatról korabeli muzsika, korhű ruhába öltözött hostessek és rengeteg retro tárgy fog gondoskodni. A fő közlekedők fordulóiban a „Lemezárugyár Játék Kiállítás”-a és egy „Autó és Vasútmodell Kiállítás” is látható lesz. Nem csak gyerekeknek! A felnőttek ingyenes bor, pálinka és csokoládé kóstoláson vehetnek majd részt. A rendezvénycsarnokban kiemelkedő minőségű kávézóban és csokoládészalonban pihenhetnek meg az elfáradt látogatók. Az illemhelyek környékén, a szokásos módon pihenőszékek lesznek elhelyezve. A rendezvény egészségügyi ellátásáról az Oxyteam orvos csapata fog gondoskodni. A gyerekek szórakoztatására a csarnok hátsó kuckójában autós szimulátorok lesznek felállítva. Amíg a szülők fotózzák egymást az oldtimer autók társaságában, addig a gyerekek itt eltölthetik az időt. A belépőjegy mellé minden látogató ingyen választhat egyet a színes magazinok közül, melyet a hostesseink fognak kínálgatni.

A rendezvényre a belépőjegyeket a rendezvény helyszínén, a kiállítás nyitvatartási idejében lehet majd megvásárolni, készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Az OTP, K&H és az MKB SZÉP kártyáknak kizárólag a SZABADIDŐ zsebéből lehet majd a rendezvény belépőjegyeit megvásárolni! A SZÉP kártyák beváltóhelye a „passzázs”-ban és a Dózsa György úti főbejáratnál, a lakókocsiban lesz.

A belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni, június 10-től október 24-én 20:00 óráig. Az elővételi jegyek árusítása az ország minden ismert jegyirodájában és jegyértékesítési pontokon, vagyis a Ticketportal országos hálózatában vásárolhatók meg személyesen. Aki kényelmesen, otthonról szeretne vásárolni, az interneten keresztül is megvásárolhatja a HOMEticket jegyét, itt: www.ticketportal.hu  Az e-mailben kapott vonalkódot ki kell nyomtatni, ami természetesen csak egyszer használható fel. A vonalkódot a SYMA passzázsában található beváltóhelyen fogják beváltani eredeti Oldtimer Show belépőjegyre.

Belépőjegy árak:

          felnőtt jegy: 4.000Ft (14 éves kor fölött)

          gyerek jegy: 2.500Ft (3-14 éves korig, 3 éves kor alatt díjmentes)

          családi jegy: 11.000Ft (2 felnőtt és 2 gyerek részére)

          kerekesszékes jegy: 2.000Ft (Mozgáskorlátozott igazolványt nem fogadunk el!)

Cégek és iskolák részére kedvezményes, csoportos jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, 100db belépőjegy egyidejű, előre történő megvásárlása esetén.

Ha szeret kedvezményesen kirándulni, itt kedvére válogathat hazai és külföldi utazási ajánlatok között:
Utazások óriási kedvezményekkel!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.