Főoldal » Oscar díj a vendéglátásban

Oscar díj a vendéglátásban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

WTA,  vagyis World Travel Awards. Neve fogalom a szakmában. 18 éve alapított szervezet, mely azzal a céllal jött létre, hogy feltérképezze a csúcsminőséget képviselő turisztikai létesítményeket és kategóriáikban a legmagasabb elismerést adományozza. Ebben az évben 900 kategóriában ötezer szervezet és vállalkozás jelöltette magát a világ 160 országából.

A jelöltek kétséget kizáróan kiváló idegenforgalmi teljesítményt produkálnak. Teszik ezt belső késztetésből, szakmai hozzáértésből, a jobbítás szándékával. Mindezt mindenkor a vendégek megelégedettségére.

Kevés országa maradt a világnak, ahonnan nem érkezett jelölés és annak ismeretében, hogy kategóriánként csak egy díjazott lehetséges, a kihívás óriási.  Erős mezőnyben „küzdeni” és a végén a legjobbnak minősülni, a gyümölcs édességét tovább fokozza.

Aki pedig a legjobbnak bizonyul, az hazája vezető vállalkozása lesz kategóriájában. Megszerzése a lehető legnagyobb eredménynek számít és fontos presztízsértékkel bír.

Az idei év díjkiosztóján „Magyarország Vezető Resort Szállodája” díjat a balatonfüredi Hotel Silver Resort**** Wellness & Konferencia Szálloda vehette át.

A szálloda ügyvezetője és igazgatója Rádóczy Andrea igazán nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a közvetlen vízparti, balatoni panorámás Hotel Silver Resort****-ot választotta a szakmai zsűri „Hungary’s Leading Resort”-ának.
A páratlan környezetben épült hotel méltán lehet büszke a kitüntetésre.

Ha az adományozó nevét fogalomnak értékeltem, a díjazott esetében ugyanezt teszem. Véletlenek nincsenek, a környezeti adottságok és a szakértelem egy pontban találkozott. Fenn, a csúcson.

„Ahol randevút ad egymásnak a táj, az épített környezet és a művészet…” …. és a vendégszeretettel párosul: Hotel Silver Resort**** Wellness & Konferencia Szálloda.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.