Főoldal » Összhangban a természettel a Kelet kapujában

Összhangban a természettel a Kelet kapujában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nyíregyháza az ország hetedik legnagyobb városa, a Nyírség központja, vonzó turisztikai célpont.

Gyönyörű környezetben, a természet ölelésében, környezettudatos tervezéssel és az építkezés során természetes, környezetbarát anyagok felhasználásával épült a Hotel Pagony**** Wellness és Conference. Már nevének jelentése is magában hordozza a küldetését. A fiatal, ritkás erdő vagy liget – a pagony – egyfajta tudatosságot, a természettel való együttélést sugall.

A város közelségében, mégis a természet csendjében kínál az utazó számára tökéletes nyugalmat és harmóniát.

 A küldetés nem más, mint, hogy ebben a természet adta környezetben olyan lehetőséggel éljenek a vendéglátás keretein belül, mely hozzásegíti a vendégeket egy egészségesebb és természetesebb életmód kialakításához.

 A hotel 53 különböző kategóriájú szobával rendelkezik, köztük lakosztályok, apartmanok és mozgáskönnyített lakrészek is találhatók.

A szálloda kiváló helyszín konferenciák és különböző rendezvények lebonyolításához. A legmodernebb technikával felszerelt 330 négyzetméteres konferenciaterem, mely szekcionálható és összesen 350 fő befogadóképességű.

A közel 450 négyzetméteres wellness részlege élménymedencével, gyermekmedencével, élményzuhannyal, szaunával, gőzkabinnal, sókamrával, fitness és beauty szolgáltatásokkal várja a feltöltődésre vágyó vendégeit. A sóbarlangban 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó himalájai kristálysó fejti ki szervezetre gyakorolt jótékony hatásait.  

A vendéglátás elengedhetetlen velejárója, hogy az utazó ne maradjon éhes és szomjas. Az étteremben a szálloda specialitásait, tájjellegű ételeket a különböző borvidékek borait kínálják a vendégeknek.

 A hotelt körül ölelő 55 hektáros parkban számos szabadidős szolgáltatás igénybe vehető. Itt nevelkedik a több, mint száz lovat számláló sportló ménes, mely országos szinten a legjobbak közé tartozik.

 Talán egyedülálló módja  a vendégek szórakoztatásának az a fűzfavesszőből épített szabadtéri színház, ahol egyszerre 500 vendég élvezheti a kultúra gyümölcseit.

 Napfényes liget a Nyírségben, paradicsom a ligetben, a Hotel Pagony**** Wellness és Conference

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.