Főoldal » Puzzling World Élménypark

Puzzling World Élménypark

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az új-zélandi kisvárosban, Wanakában található a világ egyik legkülönösebb élményparkja, mely különleges élményt kínál mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.
A Stuart Landsborough által tervezett Puzzling World park két részből áll: egyik része egy háromdimenziós útvesztő, másik része pedig a mellette található, rejtvényekkel, optikai illúziókkal, fejtörőkkel, megfejtésre váró feladványokkal és mulatságos játékokkal berendezett  interaktív kiállítás, melyekre akár külön-külön, akár egyszerre is válthatunk belépőt.
Az élménypark központjában a fa szerkezetű labirintus áll, melynek sövényekkel tagolt, kacskaringós útjai másfél kilométernyi bolyongást tesznek lehetővé. Akár órákon keresztül is kutathatják a kiutat a játékos kedvű vállalkozók. A labirintus minden részét úgy alakították ki, hogy ne lehessen megkülönböztetni őket egymástól, így szinte lehetetlen a tájékozódás a lépcsőkkel, hidakkal felszerelt útvesztőben. A kiállítás részen különleges találmányok, érzékeket megtréfáló, ferde építmények, hologramos szoba nyújtanak extrém élményt a látogatóknak.
Kép: http://housedesigndecorating.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.