Főoldal » Rekord nézőszám és hőség várható a Telekom VOLT Fesztivál első napján.

Rekord nézőszám és hőség várható a Telekom VOLT Fesztivál első napján.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az idei Telekom VOLT Fesztivál rekord látogatottságú napjának ígérkezik a mai. A szerdán fellépő Slipknot, Cypress Hill, Papa Roach és még nagyjából 50 fellépő koncertjére 40.000 vendéget várnak Sopronba. A kánikula ellen árnyékolókkal és párakapukkal védekeznek a szervezők.
„30 éve szabadon“ címmel a rendszerváltásra és az 1989-es Páneurópai Piknikre emlékeznek a fesztiválozók. Ef Zámbó István 10 évvel ezeleőtt, a rendszerváltás huszadik évfordulóján egy Trabantból készített egyedi műalkotást. Most, tíz évvel később egy újabb Trabant születik újjá a fesztiválozók bevonásával. Ef Zámbó István műveivel több helyen találkozhatunk az idei VOLTon: az ő keze munkáját dícséri a VIP-terasz kialakítása és számos installáció.
Nagy teret kapott az idei Telekom VOLT Fesztiválon a képzőművészet. A VOLT ART GROUP tagjai több helyen állítottak ki látványos installációkat, a színpadokat pedig Nosek Mimma, Rutkai Bori és Magyarósi Éva grafikái díszítik. Láthatóak a fesztiválon Wahorn András és Nagy László munkái is.

Kedd délután nyitotta meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. A nyitónapon hatezren érkeztek meg a helyszínre.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.