Főoldal » Rendezvényszervezés-Rendezvénymarketing szakágvezető lettem!

Rendezvényszervezés-Rendezvénymarketing szakágvezető lettem!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az utóbbi hetekben nálam folyamatosan süt a nap! Annak ellenére van ez így, hogy nem költöztem a tenger mellé, és nincs baj az érzékelésemmel, látom én is a zord, és szürke téli időjárást. A szakmai elismerés, és az innovációs lehetőség miatt ragyog felettem az ég. 

Mi is történt az utóbbi időben, mik ezek a szakmai elismerések?:

– Két hete az Origo.hu kért fel szakértőnek:
http://www.life.hu//life/szakertok/20110207-csobotakis-arpad-eskuvo-es-rendezvenyszervezes.html

– Most pedig egy újabb szakmai elismerésben részesültem: a Felsőfokon.hu Szakmai Blogmagazin –nak lettem a Rendezvényszervezés és Rendezvénymarketing szakág vezetője.
Ez egy újabb elismerése – az évek óta végzett – a rendezvényszervezési, rendezvénymarketinges, és rendezvény mentori munkáimnak.

Miért engem kértek fel?:

– Az eddigi – 27 éves – pályafutásom alatt nagyjából 500 szállodában jártam, 5.000 céges rendezvényt és eventet szerveztem meg, és 500.000 vendéggel találkoztam.

– Ezalatt olyan csoda-élményekkel gazdagodtam, mint például a világhírű badeni kaszinóban rendezett póker Európa Bajnokság állófogadása, a Parkhotel Schönbrunn 1.500 fős szilveszteri vacsorája, a sümegi várkápolnában szervezett – korabeli ruhában, lányrablással, lovagi tornával fűszerezett, és német nyelven folyó – arab-román esküvő, a Hédervári Kastélyban szervezett „Szellemvadászat” programok, a Magyar Kastélyszállodák Egyesülete létrehozásának megalapozása – amelyeket részben, vagy teljes egészben a saját munkám alapozott meg.

– Ezen eventek megszervezése és mentorálása mellett pedig folyamatosan szakmai felméréseket végeztem, és oktattam a fiatal szakembereket.

– A Felsőfokon.hu Rendezvényszervezés és Rendezvénymarketing szakág vezetőjeként is az az egyik célom, hogy – a 27 év nemzetközi tapasztalatából összegyűjtött – gyakorlati rendezvényszervezési és rendezvénymarketing szakmai tudásomat a  blogbejegyzéseimben átadjam, valamint megjelenési lehetőséget biztosítsak – az ebben a témában – publikáló szakembereknek, bloggereknek, cégeknek, szervezeteknek.

Miért is fontos a cégeknek az eventek szervezése, és az event marketing?:
A cégek mai túlélésének záloga, hogy rendezvényeket szervezzenek, és hatékonyak legyenek a rendezvénymarketingben!
A mai kor magyar fogyasztója teljesen máshogy érez, és gondolkodik, mint a pár évvel ezelőtti. Ha nem érez bizalmat, és személyes emóciót a termékkel, a szolgáltatással – és ezen keresztül a céggel – kapcsolatban, akkor a konkurenciánál fog vásárolni. A bizalomépítés leghatékonyabb eszköze pedig az élményelemekkel fűszerezett személyes találkozó, magyarul a rendezvény.

A „Lajtán túli” cégek erre a felismerésre már évtizedekkel ezelőtt rájöttek, és vevőiknek céges partner-partykat, vevőtalálkozókat, termékbemutatókat szerveztek. Több ezer ilyen rendezvényt szerveztem, és koordinálta Ausztriában, a 2003-as hazatérésem óta pedig folyamatosan hirdetem a hazai cégeknek az eventek fontosságát, hogy ezeken keresztül növeljék a vevőik elégedettségét.

A „Prémium kategóriás” rendezvények, a vevő elégedettségének a garanciája:
A vevők elégedettségét csak magas színvonalú, „prémium kategóriás” rendezvényeken keresztül lehet megteremteni!
Hiszem, és tudom, hogy csak ilyen rendezvényt érdemes szervezni, a vállalásom pedig az, hogy az írásaimmal rengeteg olvasót megtanítok erre.

Milyen rendezvényszervezési és rendezvénymarketing tartalmakat kapsz a Felsőfokon.hu-n megjelenő blogbejegyzéseimben?
Pontról pontra bemutatom, hogy:
– hogyan szervezd meg a rendezvényedet – az ötlet megszületésétől, a megtervezéstől, az előkészítéstől, és a legmegfelelőbb helyszín kiválasztásától kezdve a lebonyolításon keresztül az utókezelésig – hogy az Téged a mennybe emeljen, és ne a pokolba taszítson,
– milyen marketing eszközöket alkalmazz, hogy az imidzsedet erősítsd, a márkádat építsd, és többszörösére növeld a konverziódat,
– milyen protokoll szabályokat tartsd be ahhoz a rendezvényeden, hogy az igényes vendégeid is felnézzenek rád,
– milyen alapvető éttermi, szállodai ismeretekkel kell rendelkezz ahhoz, hogy magabiztos légy egy gálavacsorán, egy fogadáson, egy magas szintű tárgyaláson, vagy egy üzleti ebéden.

Még egy jó hír: elindult a „Csobota rendezvényszervezés és rendezvénymarketing”!
– A 27 év nemzetközi gyakorlati rendezvényszervezési és rendezvénymarketing szakmai tapasztalatomra alapozva elindítottam
a „Csobota rendezvényszervezés és rendezvénymarketing” –et, ami egy szakmai tudásbázis.

– A „Csobota rendezvényszervezés és rendezvénymarketing” origója a Felsőfokon.hu.

– A Felsőfokon.hu-s megjelenéssel párhuzamosan – a közösségépítési igényeket kielégítve és a mai trendeket követve – indult el a portfólió második tagja is a Facebook-on „Rendezvényszervezés és rendezvénymarketing” névvel: 
http://www.facebook.com/pages/Rendezv%C3%A9nyszervez%C3%A9s-%C3%A9s-Rendezv%C3%A9nymarketing/105151036232324

– A „Rendezvényszervezés és rendezvénymarketing”  Facebook oldalon hétfőn elérhető lesz az eddigi szakmai tapasztalataimból  összeállított „Csobota rendezvényszervezés és rendezvénymarketing Kisokos”.

Ebben pontról pontra bemutatom Neked, hogy hogyan tervezd meg és koordináld a rendezvényedet, és közben ne menj idegileg tönkre, ne tölts el feleslegesen túl sok időt vele, és ne költs rá a kelleténél több pénzt.

Üdvözlettel:

Csobota-Kis Árpád
Rendezvényszervezési és Rendezvénymarketing Mentor
A Felsőfokon.hu Rendezvényszervezés és Rendezvénymarketing szakág vezetője
http://felsofokonhu.wpengine.com/blog/rendezvenyszervezes-es-rendezvenymarketing/110223-rendezvenyszervezes-rendezvenymarketing-szaka
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.