Főoldal » Ruefa – Ahol álmai nyaralássá válnak!

Ruefa – Ahol álmai nyaralássá válnak!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A RUEFA Utazási Iroda megköszönve Partnereinek eddigi munkáját, színvonalas Partnervacsorát szervezett 2011. szeptember 29.-én, Budapesten  a Giusto Étteremben.A közös vacsora célja volt a Ruefa rövid bemutatása mellett az osztrák-német árualap ismertetése, a foglalási rendszerek bemutatása és az FTI, TUI, Mondial Assistance prezentációk. A programot Tombola és egy ízletes vacsora zárta.

  Bartha  Zoltánné ügyvezető köszöntőjében üdvözölte a jelenlévőket, ezt követően Török Viktória  az irodát és az új arculatát, valamint a munkatársakat mutatta be a Partnereknek.

Székelyi Timea a budapesti Ruefa Irodavezetője részletes prezentációt tartott az iroda által alkalmazott  foglalási rendszerről, melyen keresztül a magyar utazóközönség számára is elérhetőek az osztrák és német utazásszervezők árualapjai. Külön kiemelhető, hogy a világ bármely tájára el lehet jutni az osztrák és német utazási irodák által kínált utazási szolgáltatások igénybevételével  Budapestről ( egyes desztinációkra) és Bécsből a RUEFA Utazási Iroda és magyarországi Partnerei segítségével, a szolgáltatásokért és utazási csomagokért ugyanannyit kell fizetniük mint az osztrák és német turistáknak.

A rendszer használata lehetővé teszi, hogy a Partnerirodák azonnali részletes tájékoztatást nyújtsanak az utasoknak a kiválasztott utazási csomagok szolgáltatásairól.

Az osztrák és német utazásszervezők által, és a bemutatott rendszerből foglalható desztinációk és utazási csomagok árai minden költséget tartalmaznak ( beleértve a reptéri illetéket is!!)

            TUI – A szabadság mosolya– kezdte prezentációját Hámorszky András az osztrák TUI magyarországi igazgatója. Prezentációjában kiemelte, hogy a TUI teljes árualapja foglalható a Ruefa és Partnerirodáin keresztül Magyarországról. Több mint 22 nyomtatott és és online katalógusokban  szereplő desztinációkra és speciális utazási csomagokat kínálnak a magyar utazóközönségnek. Idén magyar nyelven is megjelent az Egzotikus tájak katalógus – Dominikai Köztársság, Kuba, Jamaika, Barbados, Mexikó, Panama, Kenya, Maldív – szigetek, Thaiföld – Budapesti indulásokkal!!  A másik magyar nyelvű katalógus Tél 2011/2012 Gulet Touristik- melyben Kanári-szigetek, Egyiptom, Tunézia, Törökország, Egyesült Arab Emirátusok, Dominikai Köztársaság – jó ár-érték arányú utazási csomagok  szerepelnek. A Kanári –szigetekre novembertől közvetlen charterjáratokat  indítanak Bécsből! A különleges desztinációk mellett külön katalógusokban találjuk meg a speciális utazásokat: golfturizmus, síajánlatok.

            Gürkan Taskiran  az FTI Touristik Ausztria Regionális Értékesítési Managere bemutatta a magyarországi piacon is már elérhető és megvásárolható utazási csomagokat.Az FTI 2011/2012 téli szezonra 20 katalógust jelentetett meg, desztinációk és speciális úti célok, ajánlatok szerint. A teljes árualap kínálatára érvényes „ Az ár a garancia” mottó.Az FTI új katalógusai és úti célok: Észak Amerika, Sí katalógus, és idén először jelent meg önálló katalógusban a Közel-Kelet kínálata. Nagy előfoglalási kedvezményeket ajánlanak minden desztinációra, minden repülős csomaghoz német nyelvű útikalauzt adnak ajándékba, és katalógusaikban külön fel vannak tüntetve a családoknak ajánlott szállások és utazási csomagok. Kínálatukban új a Best hotel szolgáltatás, és az URLAUBS Plus.

            Babocsay Péter – a Mondial Assistance Magyarországi Kereskedelmi Képviselet Managere tájékoztatót tartott az utazási csomagokhoz köthető utazási biztosításokról. A Mondial Assistace biztosítási csomag  tartalmazza a Baleset-Betegség- Poggyászbiztosítást és a Stornó biztosítást is. Az utazásokhoz a legjobb módozatokat ajánlják egyéni- és csoportos utazásokhoz, valamint családi biztosítási csomagokat.

            A Partnervacsora vendége volt még a Ruefa Bulgáraiai utazások Magyarországi Partnere képviseletében  Gavrilov Iliyan és Alexiev Dobrijan.

             A teljes utazási kínálat, ár és minőség garancia már Budapestről is elérhető a Ruefa Utazási Iroda és magyarországi Partnerirodáin keresztül.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.