Főoldal » Sokkoló betegjogi esetek? Nyugdíjas per fogsor elkészítése miatt?!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nehezen mondják el a nyugdíjas panaszosok a fogászati jogsérelmeiket, betegjogi botrányos ügyeket!

Létezik olyan eset, ahol többször kifizettetik a fogsort, majd a végén rossz lesz és másik fogorvos új díjért orvosolja a hibákat. (Mi is történt a fogorvosnál, nehéz bizonyítani!)

Sokkoló betegjogi esetek a fogsor miatti panaszok egy része!

 

Nyugdíjasok számára a bonyolult pereskedés a végső lépés a velük megtörtént események sorának végén.

Fogsor hibája több, mint egyszerű esztétikai kérdés, esztétikai probléma.

Szakmai irodánk álláspontja, hogy a szakkérdésekben van helye orvosi másodvéleménynek, előzetes bizonyítási eljárásnak, függetlenül az esetleges ÁNTSZ megállapításoktól.

 

Fogorvos perek körültekintést, szakértelmet igényelnek!

 

Felkészült szakembereink a felmerült vitás esetekben, kifejezetten az indulatok csillapítása mellett, a per elkerülésére helyezik a hangsúlyt! (Betegjogi képviselő – pszichológus – ügyvéd – ADR szaktárgyaló stb.)

Számos esetben jelentősége van a vita álláspont előzetes tisztázásánál az utókezelő fogorvos megállapításainak, vagy az előzetes bizonyítási eljárásban beszerzett igazságügyi szakértői szakvéleményeknek!

 

Kezelési költség megtérítésére és a megkövetésre csak valóban elismert szakmai hiba adhat okot a fogorvos és beteg vitákban!

Nyugdíjas per, nyugdíjas ügyek egy része nem tükrözi a viszontagságokat és kiadásokat, amelyet a fogsort megrendelőnek kell megélnie!

 

Pereskedni drága folyamat!   Fontos a betegnek és hozzátartozóknak, hogy költségeik ne emelkedjenek túl magasra, de alapos és megnyugtató megoldást érjenek el .

 

Vidéken, vagy a fővárosban a beteg vélelmezett sérelme komoly ügy, mellyel megfelelő odafigyeléssel foglalkoznak szakembereink.

Saját beteg esetével, hozzátartozóként jogsérelmével kérjen időpontot: 06-305-992842 (Hétköznap 14h-18h)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.