Főoldal » Strandok éjszakája programok – 2013. augusztus 2.

Strandok éjszakája programok – 2013. augusztus 2.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Pénteken mintegy kéttucatnyi hazai fürdő esti/éjszakai nyújtott nyitvatartással várja a vizek szerelmeseit. Ám, nemcsak pancsikolásra nyílik mód a ráadásban, mert sok helyütt háttérzene emeli az est fényét, van ahol zsonglőrök szórakoztatják a nagyérdeműt, máshol virtuális űrutazásra nyílik mód. Szemezgessünk a választékból.

Anna Termálfürdő és Napfényfürdő Aquapolis (Szeged) – Az Anna-fürdőben pénteken este 9 órától éjfélig a fürdőzés mellett élőzenével, zsonglőrbemutatóval, kártyajóslással, rajzelemzéssel, valamint számmisztikai érdekességekkel várják a fürdőzőket. A résztvevők belekóstolhatnak az ásványgyógyászat világába és megismerhetik a gyógyító angyalpecsétek titkait is. Ezen az estén kedvezményesen, egységesen 1000 forintért látogathatják a fürdők az érdeklődők.

A Napfényfürdőben a szegedi Partiscum Csillagászati Egyesület segítségével egy virtuális űrutazás során megismerkedhetnek a Naprendszer bolygóival, ellátogathatnak a Mars vörös sivatagába, és közelről szemlélhetik meg a Szaturnusz gyűrűit. Az este folyamán bárki gyönyörködhet a Flame Flowers tűzzsonglőr csapat szabadtéri előadásában. Este 8 órától várják éjszakai fürdőzésre az érdeklődőket, a belépőjegy ára itt is kedvezményes, egységesen 1200 forint.  Egyéb infók

Aquaworld Budapest Élményfürdő – Hosszabbított nyitva tartás hajnali 01:00 óráig, az esti órákban többek között a görög szaunakultúra rejtelmeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. Belépőjegy: 21:30-01:00 között 1.590 Ft

[token node title-raw]

Borbála Fürdő (Algyő) – Csillagászati bemutatóval várják az égi jelenségek és az asztrológia iránt érdeklődőket.

Budapest: Dagály StrandfürdőNapközben a Minimax Gyerekstrand, a Gilda Max aquafitness órája, valamint Gröger Nándor kétszeres Európa-bajnok jojó-bajnok bemutatójával kedveskednek látogatóiknak. A kisebbeket Pintácsi Viki szórakoztatja zenés műsorával. Este pedig DJ biztosítja a zenét a kellemes pihenéshez.

Bükfürdői TermálfürdőCsobot Adél lesz a sztárvendég, de filmvetítéssel, kártyajóslással, élménycsúszdával is szórakoztatják a fürdővendégeket. Nyitvatartás éjfélig, belépőjegy: 1.500 Ft

Ceglédi Gyógyfürdő – 23:45-ig tart nyitva és medencés bulival, valamint “hármat fizet, négyet kap” belépőjegy-akcióval készülnek a Strandok Éjszakájára

Cserkeszőlői Fürdő – Az esti hangulatot gitáros előadások és háttérzene színesíti.

Csongrádi Gyógy- és StrandfürdőHosszabbított nyitva tartás (24 óráig), 20% kedvezmény minden jegy és szolgáltatás árából, masszázs 22 óráig (előzetes bejelentkezésre), 20 órától habfürdőzés a kerekmedencében.

[token node title-raw]

Gyulai VárfürdőEste nyolc óra után (egészen éjfélig) a csúszdás medence, valamint a Castello Wellness és Szaunapark (a kupolás wellnessmedencével együtt) éjszakaiwellness-fürdőjegy megváltása nélkül használható. Emellett a Gyulai Várfürdő szaunaszeánszokkal is kedveskedik az éjszakai lubickolásra vágyóknak.

Kanizsa Strandfürdő – Délután is lesznek programok: 14 órától játékos vetélkedőket tartanak, 18 és 22 óra között pedig diszkóvá alakul át a strand.

Kecskeméti Élményfürdő – A zenéről, és a jó hangulatról Stand Up Comedy humoristák, Kocsis Tibor énekes, valamint a helyszínről élőben közvetítő Gong Rádiós műsorvezetők gondoskodnak. Az este 20:00 órakor kezdődő esemény vidám, ingyenesen kipróbálható játékokkal, csúszdaversennyel, valamint különböző nyereményekkel kedveskedik a résztvevőknek.

Kehida Termálfürdő – Meglepetés programokkal várják az fürdőzőket, a termálfürdő ezen a napon este 10-ig tart nyitva.

Miskolci Barlangfürdő – A Barlangfürdőben este 8-tól éjfélig, míg a Selyemréti Strandfürdőben este 9-től éjjel 1-ig várják az éji fürdőzni vágyókat különböző programokkal: tűzzsonglőrök, élő zene, táncbemutatók és szaunaszeánszok biztosítják a szórakozást.

[token node title-raw]

Komáromi Gyógyfürdő – Éjszakai fürdőzés a Brigetio Klubzenekarral. Belépő egész nap vásárolható 500 Ft-os áron a fürdő pénztárában.

Leányfalu Termálfürdő – A szokásos éjszakai fürdőzésen kívül, a koktél- és snack bár is rendelkezésükre áll. Cornelio Tutu gitárművész hangulatos előadása teszi még élvezetesebbé az éjszakai fürdőzést. Belépő: 1000 Ft.

Orosháza-Gyopárosfürdő – Programok: Éjszakai Disco DJ Ory-val – 17:00-21:00-ig Próbáld ki a hőlégballonozást. (Időjárástól függő program) – Jósnő az élményfürdőben: Ismerd meg a jövőd!

Sárvári Gyógy- és wellnesfürdő – Fürdőtörténeti filmekből összevágott klipeket vetítenek azoknak a fiataloknak, akik az esti Dévényi Tibor retró diszkóra érkeznek a városba. 22 órától bárki elkaphatja a pöttyös labdát! A fürdő éjjel 2 óráig tart nyitva.

[token node title-raw]

További éjszakai nyitvatartással üzemelő fürdők ezen a napon: Aquaticum Strandfürdő (Debrecen), Harkányi Gyógyfürdő, Hagymatikum Fürdő (Makó), Igali Gyógyfürdő, Kumánia Fürdő (Kisújszállás), Mórahalmi Termálfürdő, Saliris Resort (Egerszalók), Tiszakécskei Termálfürdő, Vulkán Gyógyfürdő (Celldömölk), Zsóry Gyógyfürdő (Mezőkövesd)


Képek: hírek.myrss.hu, fesztivalozoo.blog.hu, wellnessakcio.hu, mibob.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.