Főoldal » Szemétből készült szálloda Madridban

Szemétből készült szálloda Madridban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Teljes egészében hulladékból épített hotel nyitotta meg kapuit a spanyol fővárosban. Az alapanyagok között minden megtalálható, ami egy szeméttelepen előfordulhat.

A szálloda falait dagály által partra vetett törmelék, tengerpartokon összeszedett tárgyak, szemétlerakókról származó hulladék és bolhapiacon vásárolt kacatok borítják. Rozoga bútorok, szakadt szőnyegek a szobák berendezési tárgyai, de még rádió is van az egyik szobában egy olasz strandról. A tíz személyes épület előtt egy rögtönzött strand is van: homok, pálmafák és nyugágyak. A mindössze öt szobás hotelt Ha Schult német képzőművész építette a Nemzetközi Turisztikai Vásárra, hogy ezzel is felhívja a figyelmet arra, hogy milyen nagy mennyiségű hulladék keletkezik az európai turizmus következtében.

A szálloda persze nem marad örökre a helyén, hanem csak vasárnapig tart nyitva. Ezért aki szeretne a vendége lenni, igyekeznie kell, de ne számítson ötcsillagos kényeztetésre.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?