Főoldal » Szép világunk “madárszemmel”

Szép világunk “madárszemmel”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sokszor leírtam már, hogy véleményem szerint a természet „műveinél” szebbet, tökéletesebbet ember még nem alkotott. Ha akad olyan, aki ezt vitatja, az kérem nézze meg Bernhard Edmaiernek, a „mester” remekműveiről készült légi felvételeit, és ha még utána is kételkedik fenti állításomban; hát… lelke rajta.

A fotográfus München mellett él, és művészetének központi témája a Föld esztétikája. Évek óta helikopterből, repülőgépből fotózza  Földünk csodásnál csodásabb tájait.

A sivatagokról, folyókról, szigetekről, partokról, hegységekről, jéghegyekről, gleccserekről, tengermélyekről, szigetekről és vulkánokról készült felvételek a színek, formák és szerkezetek káprázatos variációit mutatják be.

Az esetenként „kubista”, „impresszionista” vagy éppen „szürreális” fantasztikus formákat és színeket egy páratlanul szép album is bemutatja, mely Geoart címmel jelent meg.

Az egyáltalán nem szokványos képek kiváltják a szemlélő csodálatát, ugyanakkor vélhetően sokakat el is gondolkodtatnak. Láttukon talán nem kevesen mélységesen magukba szállnak, és fogadalmat tesznek, hogy ezt a gyönyörűséget semmilyen formában nem „bántják” a jövőben.

Sokkal inkább óvni fogják, hogy az utánuk következő generációknak is része lehessen ebben a csodában, és hogy „Természet Mester” művei csodálhatók legyenek az idők végezetéig!

Képek forrásai: vilagutazo.blog.hu, bloghistapercaso.blogspot.com, rocksandants.tumblr.com, moreimg.com, ninthblue.tistory.com, xaxor.com, blog.ams-designstudio.com, duga.tistory.com, mk-nachrichten.de,

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?