Főoldal » Szeretnéd megörökíteni a “pillanatot”,de nincs,aki lefotózzon? Megvan a megoldás!

Szeretnéd megörökíteni a “pillanatot”,de nincs,aki lefotózzon? Megvan a megoldás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Utazásunk során örök kihívást jelent, hogyan készítsünk olyan fotót, amin mi is szerepelünk. Ilyen esetben megoldás lehet, ha egy járókelő örökíti meg a pillanatot, de akár kinyújtott karral is készíthetők önarcképek, viszont ez általában nem jár minőségi végeredménnyel.

A turisták egyik legnagyobb kihívására egy magyar találmány ad választ.

A világon elsőként Magyarországon helyezték üzembe azt a fényképező rendszert, amellyel az utazók a legszebb turisztikai látványosságok helyszínén saját magukról készíthetnek fotókat. A „shotfromU” elnevezésű hálózat első pontját a turisták, Budapest egyik legszebb panorámáját kínáló helyszínén, a Citadellánál vehetik igénybe.

Ez tulajdonképpen nem más, mint egy digitális fényképezőgép, melyet olyan helyen helyeztek el, ahonnan a teljes panoráma rögzíthető, természetesen a kép készítőjével együtt.

Ahhoz, hogy képet tudjunk készíteni, mindössze egy mobiltelefonra van szükségünk, mely rendelkezik Internet böngészővel. Ezután már csak egy dolgunk van, elhelyezkedni, majd a telefon segítségével elindítani a felvétel készítését.

Forrás és kép: www.objektivek.com

További részletek a szolgáltatásról: www.shotfromu.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.