Főoldal » Sziget és Sound a legjobbak között

Sziget és Sound a legjobbak között

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Rekordszámú,  szerte  Európából  több  mint  egymillió  szavazattal  zárult  az  idei Festival  Awards  Europe,  azaz  a  legnagyobb  nemzetközi  fesztiválmegmérettetés szavazása. A legjobbak között – más-más kategóriában – ott a Sziget és a Balaton Sound is. A végeredményt januárban tudjuk meg.
Harminchárom európai ország több mint kettőszázötven fesztiválja mérettette meg magát  különböző  kategóriákban  a  legnagyobb  nemzetközi  „fesztiválverseny”,  a Festival  Awards  Europe  szavazásán.  A  rangos  mezőnyben  két  hazai  fesztivál  is bejutott a legjobbak közé. A Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok közt ott van már a legjobb tíz között és ugyanígy a Szigetet a nagyfesztivál kategóriában szavazták a top 10-be.  “A Balaton Sound eddigi hat éve igazi sikertörténet. Nyaranta ma már nemcsak  itthonról,  de  számos  külföldi  országból  is  tízezrek  érkeznek  Zamárdiba. Igazán rangos mezőnyben versengünk, kíváncsiak vagyunk a végeredményre, de már az  hatalmas  elismerés,  hogy  Európa  10  legjobb  fesztiválja  között  jegyzik  a  Balaton Soundot.” –  mondta  el  Fülöp  Zoltán  és  Lobenwein  Norbert,  a  Balaton  Sound főszervezői.

A szavazás lezárult s már csak az izgulás marad, hiszen a végeredményre január 9-én, a hollandiai Groningenben rendezendő díjátadó gálánderül majd fény.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.