Főoldal » Sziget hetijegy féláron? Még nem késő!

Sziget hetijegy féláron? Még nem késő!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Három szép emlékért cserébe féláron kaphatunk hetijegyet a jubileumi Szigetre. Az akció július 15-e után is tart azoknak, akiknek már van névre szóló OTP paypass kártyájuk.

A 20. jubileumi Szigete július 15-e után is féláronvásárolhatnak hetijegyet a hűséges fesztiválozók. Ehhez nem kell többet tenni, mint a mienkasziget.hu weboldalon a regisztrációt követően feltölteni emlékeket – ezek lehetnek fotók, történetek, korábbi szigetes karszalagok –, amelyek bizonyítják, hogy korábban legalább 3 különbözőévben jártak a Sziget Fesztiválon, valamint rendelkezniük kell névre szóló OTP Maestro © vagy  MasterCard™ PayPass™ kártyával.

A félárú kedvezménnyel az ottalvós hetijegy esetében 31.500 forintot lehet spórolni, míg a hazamenős bérlettel 27.500 forintot. A kedvezményes hetijegy megvásárlását a sikeres emlékbizonyítást visszaigazoló, kedvezményre jogosító, úgynevezett promóciós kóddaltehetik meg a hűséges fesztiválozók. Ahhoz pedig, hogy a karszalag ténylegesen a látogató kezére kerüljön,a karszalag átvételekor a promóciós kódot tartalmazó voucheren kívül be kell mutatnia a saját névre szóló OTP Maestro© vagy MasterCard™ PayPass™ kártyáját és egy, a személyazonosságát igazoló fényképes okmányt. Fontos tudni, hogy a kedvezményes jegy nem átruházható, az ugyanis a szalag kiadásakor azonnala fesztiválozó csuklójára kerül.

A korábban megszokott fesztiválos fizetés mellett most a  PayPassfizetőeszközökkel is lehet fizetni a Sziget nyári fesztiváljain. Érdemes a  PayPasskártyákat, matricákat is kivinni a Szigetre. Akik  ott voltak a soproni VOLT-on vagy Zamárdiban a Heineken Balaton Soundon,azok már megtapasztalhatták milyen kényelmes PayPass-szal fizetni, hiszen azzal nemcsak a kártyakiváltást és feltöltést lehet elkerülni, hanem a fesztiválvégén a kártyán maradt pénzt se kell visszaváltani.

Budapest, 2012. július 17.
VetőViktória
sajtófőnök

Forrás: Sziget hetijegy féláron? Még nem késő!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.