Főoldal » Törökország: esküvő földön, vízen, levegőben

Törökország: esküvő földön, vízen, levegőben

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Napvilágra kerültek az EsküvőTörökország.Hu esküvői csomagjai. A valószínűleg legnagyobb népszerűségnek örvendő tengerparti esküvő mellett számos különlegességet tartogat még Törökország.

Esküvő Törökországban

Tengerparti esküvő

Ha azt mondom, esküvő külföldön, bizonyára a legtöbbetek homokos tengerpartot képzel, ahol édes kettesben kimondjátok a boldogító igent. Törökország ezt is megadhatja Nektek, hiszen ott található a csodálatos antalyai riviéra, mely anélkül kínálja ezt az egzotikus hangulatot, hogy tucatnyi órán keresztül kelljen repülnötök egy távoli országba. Ha ezt az élményt családotokkal/barátaitokkal is meg akarjátok osztani, találtok olyan csomagot is, melyben együtt ünnepelhettek velük…

Tengerparti esküvő Törökországban

Több tengerparti esküvői csomag is található a honlapról letölthető brosúrában. Közös bennük a tengerparti esküvői ceremónia dekorálása, a hivatalos vagy szimbolikus tengeparti esküvő és két pohár pezsgő. Emellé, számos szolgáltatást választhattok még, mint például élőzene, fotózás, videó, galambreptetés, gravírozott poharak, esküvői emlékkönyv, esküvői vacsora egy közeli étteremben esküvői tortával, stb.

Tengerparti esküvő Törökországban

Esküvő egy jachton vagy hajón

Ha a víz szerelmese vagy, és nem elégszel meg annyival, hogy a partról nézd a hullámokat, bonts vitorlát vagy bőgesd fel a motort, és irány a tenger! Azoknak, akik kettesben szeretnének ünnepelni, inkább a jachtot ajánlom, míg a hajón a násznép is kényelmesen elfér.

Esküvő egy jachton Törökországban

Esküvő egy vitorláshajón Törökországban

Esküvő az Olymposon

A legenda szerint Zeusz az Olymposon vallott szerelmet Hérának. Kell ennél romantikusabb? De ha nem is hiszel a legendákban, a látvány, ami a hegytetőn fogad, bizonyára lehengerlő lesz majd. Úgy képzelem, úgy érzi ott magát az ember, mintha a Világ tetején állna. Így lehet ez különösen abban a pillanatban, amikor örök hűséget fogadsz szerelmednek…

Esküvő az Olymposon Törökországban 

Esküvő útban a hegyre

Ha a fentieket még különlegesebbé szeretnétek tenni, induljatok el jegyespárként, és érkezettek meg friss házasként az Olymposra. Hogyan lehetséges ez? Tartsátok az esküvői ceremóniát a hegyre vezető felvonó kabinjában. Az ünneplés aztán folytatódhat a holdfényben a “világ tetején”… :o) Velünk ez is valósággá válhat!

Esküvő egy felvonóban

Esküvő a levegőben

A magasság és a repülés szerelmesei két légijármű közül is választhatnak, ha a felhők közt akarnak összeházasodni. Az esküvői szertartás helyszíne lehet egy kisrepülőgép vagy a római kori vízvezetékek felett szálló hőlégballon is. Leszállás után a földön folytatódik a pezsgős ünneplés.

Esküvő hőlégballonban

Esküvő történelmi romok tövében

Ha már a római kort említettem, következzenek a történelmi helyszínek. Ezek a helyek olyanok, mintha örök időktől fogva itt állnának. Képzeld el, milyen lehet a tövükben örök hűséget esküdni egymásnak… Törökország nem fukarkodik ilyen helyekkel: Apolló temploma, Sagalassos, amfiteátrumok, római kori vízvezetékek és még sorolhatnám.

Esküvő Apolló templománál

Apolló temploma

Sagalassos

Sagalassos

Törökországi amfiteátrum

Amfiteátrum

Esküvő a Vörös Toronyban

A Vörös Torony (Kizil Kule) Analya város jelképe. A nyolcszögetű, 33 méter magas tornyot Aladdin Kejkubad szultán építtette, és a vár alatti kikötőben található. Tetejéről minden irányban csodálatos panoráma tárul a házasulandók elé.

Esküvő a Vörös Toronyban

Esküvő – eszem, iszom, dínom-dánom

Ha a fentiek egyike sem hozott lázba, mert tulajdonképp nem akarsz mást, csak egy házasságkötéssel megspékelt nászutat sok pihenéssel, finom ételekkel, helyi italokkal, erre is kínál számos megoldást az EsküvőTörökország.Hu. A helyszíneket illetően választhatsz lovasfarmot, ökofarmot vagy egy “hétköznapi” hotelt Antalya kikötőjében. Aki járt már Törökországban, tudja, milyen gasztronómiai élmények várnak ott rá. Aki nem, annak haladéktalanul pótolnia kell ezt a hiányosságot!

Esküvő Törökországban

Ha szeretnéd ilyen csodálatos környezetben kimondani a boldogító igent, azaz törökországi esküvő és nászút az álmod, vagy például így szeretnéd megünnepelni házassági évfordulótokat, keresd a további információkat a www.eskuvotorokorszag.hu honlapon!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.