Főoldal » Tudd, mit teszel a jövő nyáron!

Tudd, mit teszel a jövő nyáron!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bár  még  előttünk  egy  tél  s  egy  tavasz,  mégsem  árt  a  jövő  nyarat  tervezni.  Ehhez  jó  hír,  hogy mostanra  már  biztossá  váltak  a  legnépszerűbb  hazai  fesztiválok,  a  VOLT,  a  Heieneken  Balaton Sound  és a Sziget  időpontjai  és  a  kihagyhatatlan nyári  pillanatokra november  2-től  már jegyek  is kaphatók. Azt is megmondjuk, mennyiért és hogy akár Üdülési Csekkért is.
Még bizsergető  az idei fesztiválszezon emléke, sokan azonban már a jövőt tervezik. Nekik segítségül szóljon a hír, hogy mikor is lesznek 2013-ban a legkedveltebb és leglátogatottabb hazai rendezvények.

Elsőként  –  a  tavalyi  időpontnál  egy  héttel  később  –  július  3-4-5-6-án  hívja  változatos  programjaival Sopronba látogatóit a VOLT Fesztivál. A legszeretettebb vidéki fesztiválunk idén egy kedves gesztussal lepi meg a fiatalokat: december 31-ig a 2013-as VOLT-ra olcsóbb lesz a jegy, mint az a 2012-fesztiválra volt.  Így  az  év  végéig  a  bérlet  mindössze  19.900  forintba,  míg  a  napijegy  8.500  forintba  kerül.   De jövőre sem emelkednek az  árak az idei fesztiválhoz képest: ugyanúgy 20.900 FT lesz a bérlet és 8.990 Ft a napijegy 2013-ban is, az április 14-ig tartó elővételes időszakban.

Évek  óta  teltházas  napokkal  “üzemel”,  az  idén  már  Európa  legjobb  “közepes  méretű”  fesztiválja címért  versengő  Heineken  Balaton  Sound,  mely  jövőre  július  11-12-13-14-én  tölti  meg  a  Zamárdi szabadstrandot. A Balaton-parti nyaralásnak új minőséget adó  fesztiválra a kedvezményes időszakban –  idén novembertől  április 14-ig  –  33.000 forintért lehet bérletet váltani s 14 ezer forintért napijegyet venni. De  aki jövőre a helyszínen kívánja megvásárolni a napijegyet, ugyanannyit fizet majd  érte, mint idén, azaz 15 ezer forintot.

A tavaly Európa Legjobb Nagyfesztiváljává  választott Sziget –  ami jövőre  augusztus 5-én nyit a nulladik nappal és 12-én hétfő  hajnalban zárja majd kapuit  –  az ottalvós, hét napra szóló  bérleteket 58 ezerért, a hazamenős, öt napra szólót 49 ezerért és a napijegyet 13 ezer forintért kínálja, május 5-ig.

Bár addig sok víz lefolyik a Dunán, jól esik a készülődés, s akár már a megszokott helyeken a jegyeket is  meg  lehet  venni,  biztos,  ami  biztos.  Mi  több,  a  fel  nem  használt  Üdülési  Csekkek  a  kiemelt jegyirodákban december 31-ig fesztiváljegyekre is felhasználhatók.

Bővebb  információt  a  fesztiválok  honlapján,  a  www.sziget.hu,  a  www.volt.hu  és  a  www.heinekenbalatonsound.hu oldalakon olvashatunk.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.