Főoldal » Újraindulnak az első charterjáratok Tunéziába és Egyiptomba!

Újraindulnak az első charterjáratok Tunéziába és Egyiptomba!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Külügyminisztérium közleménye szerint, fokozott körültekintés mellett, újra biztonságosnak tekinthető a szervezett tengerparti üdülés Tunézia és Egyiptom egyes területeire, melyek átkerültek a II-es (fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek) kategóriába.

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége, a nagy tour – operatorokkal folytatott beszélgetéseiből kiderült, hogy ezekre az úti célokra már tervezik az első charterjáratok indítását.

Egyiptomba, Hurghadába és Sharm el Sheik-re, az első charterek március 20-án elindulnak.

Tunéziába, az első charterjáratok indítását április 29-re tervezik, Monastirba.

A Külügyminisztérium közleményéből az is kiderült, melyek azok a városok, ahova fokozott körültekintés mellet újra lehet utaztatni:

– Tunéziában: Sousse, Monastir, El Kantaoui és Hammamet városokba, valamint Tuniszba és annak közvetlen közelébe, Gammarth, Sidi Bou Said és Carthage városokba.

– Egyiptomban: Hurghada és Sharm el Sheik.

A fakutatív programokon való részvételt az utazásszervezők az utasok saját döntésére bízzák, akik saját kockázatukra eldönthetik, hogy élnek-e a felkínált programlehetőségekkel.

Forrás: MTI; Turizmus Bulletin 2011/48

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.