Főoldal » Ünnepek előtti feltöltődés hazánk legvirágosabb városkájában, Szent András havában

Ünnepek előtti feltöltődés hazánk legvirágosabb városkájában, Szent András havában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

November hónap ősi magyar nevén az Enyészet hava, mely utal a természet lelassult ritmusára, a téli álomra való felkészülésre, a ködös reggelekre, amikor csontjainkban érezzük a hideget és a már jégvirágosodó ablakon kitekintve méltán érezhetjük, hogy itt minden az enyészeté. Zala megye bájos városkájában november hava a kikapcsolódásról, feltöltődésről és korántsem az enyészetről szól. Zalakaroson, a MenDan Thermálhotel**** superior ismét meglepetésekkel várja a vendégeket. A kiemelten vendégbarát szállodában „mindig történik valami”. A szálloda adottságai, szolgáltatásai és szépsége csábító a pihenőhelyet keresők számára. Meglátni és megszeretni, vagyis klasszikus szerelem első látásra.

Szent András havában a lányoké a főszerep. „Girls only”, vagyis lányok figyelem! A szálloda akciója remek alkalmat kínál, hogy előkerüljenek a bőröndök és felejtődjenek otthon a mobiltelefonok. Kellemes napokat tölthetnek együtt a barátnők, mert az akció igazi „szuper kalandnak” ígérkezik. A szálloda személyzete üdvözlő itallal köszönti az érkezőket. A szálláshoz bőséges büféreggeli és büfévacsora jár. 33 méteres büféasztal telik meg szemet gyönyörködtető és ínycsiklandozó finomságokkal. Az ellazulásról a hotel fürdőkomplexuma, az Aqualand szolgáltatásai gondoskodnak. Az 5 tibeti jógagyakorlat, a Napüdvözlet egy ködös novemberi reggelen is napfényt varázsol a lelkekbe. Szaunák világa, élményfürdők sokasága, trópusi pihenőszoba várja a mindennapokban megfáradt testeket és lelkeket. A Mendan- tündér varázspálcája nyomán, a Beauty részlegből távozva, az eredmény önmagáért beszél. Kiváló hazai borok kínálkoznak kóstolásra csütörtökönként, a szőlősgazdák szíves ajánlásával és ha elérkezik a szombat, akkor partyfények gyúlnak a medencék körül, hogy kezdetét vegye a varázslatos fürdőzés.

November 25 és 27. között „Gasztro guru hétvége” alkalmával Kulinária birodalmának nyílnak meg a kapui. A szálloda séfje gasztronómiai újdonságokkal, eddig még nem látott és ízlelt fogásokkal kényezteti a vendégeket. Az ízkavalkád teljesebbé tételekor nem hiányozhatnak a kellemes nedűk, a prémium borok. A Gasztroudvar tárt kapukkal és különlegességekkel fogadja a látogatókat. A „szakmák” mesterei kínálják portékáikat a pálinkák, sajtok, csokoládék világából.

Édes bűnbeesésre csábít a profi cukrászok remekműveiből készült sütemény-bemutató.

Nem feledkeznek meg a vendéglátók a diétázókról sem, hiszen Norbi Update1 csökkentett kalória-és szénhidráttartalmú desszertjei is megtalálhatók a legendásan hosszú büféasztalon.

Álmodozni jó. S ha az „Álom luxuskivitelben” érkezik, akkor az ajánlat páratlan és kihagyhatatlan. Az álom valóra válhat, a díszlettárban elegancia, luxus, nyugalom és meghittség sorakozik. A főszereplő pedig a vendég. Éjszakai pihenőhelyül jakuzzival ellátott luxus superior szobák kínálkoznak. A fürdőolaj, aromagyertyák, pezsgő és gyümölcskosár a vendéglátók ajándéka. Egy alkalommal ágyba érkezik a reggeli, este pedig tányérszervizes ötfogásos gálavacsora örvendezteti meg az ízek szerelmeseit.

Tündérmesébe csöppentünk volna? Hölgyek és Urak egyaránt mesebeli kényeztetésben részesülnek. A gyengébb nemet a Kleopátra kényeztető csomag varázsolja újjá, a teremtés koronáinak a Távol-kelet titkaira derül fény a masszázsok jóvoltából.

Az aprónépre ez idő alatt babysitter vigyáz, az óvodáskorúak számára megnyílik a Meseország kapuja.

Egy novemberi ködös napon érdemes elindulni Zalakarosra, ahol a MenDan Thermálhotel****superior ablakaiból kitekintve a köd is feloszlik. A vendégszeretet csodákra képes.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.