Főoldal » UTAZÁS 2013. – Budapest, Hungexpo-2013. február 28.- március 3.

UTAZÁS 2013. – Budapest, Hungexpo-2013. február 28.- március 3.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Utazd be a világot egy hétvége alatt! Az Utazás kiállításon, Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetsz meg. A kedvezményes belföldi és külföldi utazási ajánlatok mellett egy napra Te is világutazó lehetsz az öt kontinenst és Magyarországot bemutató izgalmas játékban, amellyel belföldi utazást is nyerhetsz.

A 36. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás február 28-tól március 3-ig tart nyitva  a HUNGEXPO-n. Magyarország és a térség egyik legjelentősebb turisztikai kiállításán és a  mellette zajló VitalExpo, Karaván Szalon rendezvényeken közel ötszáz kiállító fogadja az érdeklődőket a Budapesti Vásárközpont A” „D” és „F” pavilonjaiban, összesen 26.400 négyzetméteren.

Öt kontinens 30 országának idegenforgalmi cégei – köztük most először Brazília, Peru és Uganda képviselői vesznek részt az idei vásáron.

Az Utazás kiállítás külföldi díszvendége ezúttal Szlovákia,hazai díszvendég Nyíregyháza, a rendezvény kulturális díszvendége Kalocsa.

A kiállítás gyógyhely-támogatója: Sárvár

Az UTAZÁS a nagyközönségnek kedvező vásárlási lehetőségeket, vetélkedőket, kvízjátékokat és színpadi bemutatókat is kínál. Izgalmas keretjáték keretében a kiállításon bárki világutazóvá válhat. Péntektől vasárnapig belépéskor az Utazás kiállítás útlevelének átvételével veszi kezdetét a „túra”. Az öt kontinenst és Magyarországot bemutató játékpontokat felkeresve ügyességi és kvízjátékokon vehetnek részt a játékosok. A jó válaszokat minden állomáson pecséttel díjazzák, a népviseletbe öltözött moderátorok. A pecsétekkel teli útlevelekkel pedig 2 fő részére szóló utazást lehet nyerni a nap végén.

A játékot sok különlegesség kíséri: színpadi ügyességi játékok, ahol kipróbálhatják mennyit bír el egy autó csomagtartója, vagy mennyi ruha fér el egy bőröndben, de a passzázson 3D-s aszfalt festés is készül.

Az Utazás kiállítással egyidőben zajlik a VitalExpo, ahol  rendezvény és a kiállító cégek célja, hogy az egészséges életmód, az utóbbi években tapasztalt tendencia szerint, egyre népszerűbb legyen. A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. A kiállításon lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak. A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

Idén is  lesz   Karaván Szalon lakókocsi és lakóautó bemutató és a PORT.hu Bringaexpo.

Az Utazás kiállításra utazóknak ezúttal is 50% kedvezményt biztosít a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. a belföldi járatain.

Bővebb információ a programokról, a http://www.utazas.hungexpo.hu/ oldalon található.

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.