Főoldal » Villámtalálka a Műcsarnokban

Villámtalálka a Műcsarnokban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Villámtalálka lakberendezőkkel: 2011. március 4-én immár 14. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakástrend kiállítás a Műcsarnokban: az öko-design és a környezetbarát technológiák állnak a március 6-ig látogatható program középpontjában. A kiállítás alatt a 4szoba.hu ingyenes lakberendezési tanácsadást rendez „Villámtalálka lakberendezőkkel” címen : neves lakástervezők, lakberendezők és belsőépítészek várják az érdeklődőket ingyenes tanácsadásra.   
Mindazok, akik lakásfelújítás előtt állnak, vagy csak érdeklődnek a lakberendezés iránt, ötletet meríthetnek, tanácsot kérhetnek lakásuk berendezéséhez, áttervezéséhez, szépítéséhez.
Szombaton Kate Endresz-Roberts, a willbe design, Bejó Tímea lakberendező és Pozsonyi Jószef a Desidea Studio részéről ad majd tanácsot. Vasárnap a  Müller Mónika Enteriőr,  és a Studio LR csatlakozik Kate Endresz-Roberthez és a willbe design csapatához, hogy kreativitásukat és tapasztalatukat bemutassák.
Aki méretarányos alaprajzzal együtt érkezik a helyszínre, annak 15 perc áll majd rendelkezésére, hogy kérdéseire és problémáira választ kapjon a szakértőktől. A Villámtalálka március 4-én és 5-én 14-16 óra között fogadja az érdeklődőket.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.