Főoldal » Völgyfesztivál Kapolcson ( július 22-31. )

Völgyfesztivál Kapolcson ( július 22-31. )

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hamarosan kezdetét veszi Kapolcson a Művészetek Völgye rendezvénysorozat, mely 2011-ben is méltán viselheti a nyár kultúrcsúcspontja nevet, hiszen idén is nagykanállal élvezhetjük a művészetek valamennyi ágából hibátlanul összegyúrt, egyedi hangulatú fesztivált.

Az ősi településen, Kapolcson, Márta István zseniális ötletéből nőtt ki a mára kultusz eseménnyé érett rendezvény. Sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy már nem csak Kapolcs, hanem hat további település – Vigántpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs, Pula és Nagyvázsony – gazdagítja helyszínekkel a Művészetek Völgye programjait, hogy valamennyi látogató egy felejthetetlen hetet tölthessen el itt, átadva magát a környék és a csodálatos rendezvény varázsának.

A Művészetek Völgye fesztivál minden évben július végén kezdődik, és 10 napon át tart. A rendezvények között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek.

Udvarok, völgyzugok, utcák és falusi házak alkotnak egy utánozhatatlan miliőt. Képzeljük csak el, ahogy egy kiskapun befordulva rögtönzött színi előadásba, kézműves tanfolyamba, pecsenyesütésbe, pörgő néptáncosokba vagy koncertbe botlunk, ahol körbeölel a családi hangulat, az elképesztő béke és a magyar kultúra sokszínűsége.

Helyszín:  Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs, Pula, Nagyvázsony

 Belépődíj:  Napijegy 2500 Ft, 3 napos bérlet 6000 Ft, 10 napos bérlet 18 000 Ft.

Telefon:  Kapolcs: +36-87/437-458; +36-87/437-459; Taliándörögd: +36-20/215-3072

Forrás:  www.itthon.hu

Bővebb információk a programról: www.muveszetekvolgye.hu

Képek: www.zavod.hu 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.