Főoldal » XV. Vegetáriánus Fesztivál- Nem csak a vegetáriánusoknak!

XV. Vegetáriánus Fesztivál- Nem csak a vegetáriánusoknak!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolók, öko- és bio- szemléletű termékbemutatók, táplálkozási szakelőadások mellett relaxációs- és táncfoglalkozásokon, valamint számos érdekes programon vehetnek részt az idei Vegetáriánus Fesztivál látogatói augusztus 27-28-án Budapesten a. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Közponban.

Az ingyenes rendezvény szombat délelőtt tíz órakor kezdődik a színes programsorozat közös, gyógyító meditációval Tuboly Bea tibeti hangtálakkal életre keltett zenéje kíséretében.

Az idei program kiemelt célja, hogy eloszlassák azokat a tévhiteket, amelyek szerint a vegetáriánus táplálkozás hosszú távon hiányállapotot idézhet elő a szervezetben. Szó lesz többek között a daganatos megbetegedések makrobiotikus diétával és a mozgásszervi betegségek vegetáriánus diétával való kiegészítő kezelési lehetőségeiről, a nyers vegetáriánus életmódról és a nem megfelelően válogatott élelmiszerek kártékony hatásairól.
A szakmai programok között lehetőség lesz kikapcsolódásra is jóga, relaxáció, Aviva torna és mandalafestés segítségével. Természetgyógyászok is az érdeklődők rendelkezésére állnak majd: konzultáció keretében kaphatnak átfogó képet egészségi állapotukról és tanácsokat egészségük megőrzéséhez.
Szombaton Kövi Szabolcs fuvolaművész ad koncertet a fesztivál látogatóinak, vasárnap pedig Túri Virág Réka (Parvati) és tanítványai mutatják be tudásukat klasszikus indiai táncbemutató keretében. 
A programokat bio- és ökotermékek vására, ingyenes kóstolók és egyéb érdekességek kísérik.

Részletes program: www.egeszsegvar.hu

Forrás: Turizmus Panoráma Bullatin 2011/164

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.